Хіти тижня. "Це ж *баний п*здець в масштабах країни": Блогер порівняв комунальні тарифи в Україні та в Італії

В Італії споживач сплачує 45 євро на місяць в середньому. За усе. А в Києві тільки опалення "потягнуло" у грудні аж на 87 євро по актуальному курсу.

Комуналка в Італії виявилася дешевшою, ніж в Україні. Ілюстрація: соцмережі.

"Якось я пару років тому купував квартиру. В Італії. В такому собі маленькому містечку Бавено на озері Маджорі. Поруч зі Стрезою, такою собі Сан-Ремою півночі. Де натовпи туристів, ціни на усе на 20 відсотків вищі за якесь там Сало чи Верону. Ну, тобто, не у найдешевшому регіоні чудової країни", - пише Геннадій Каніщенко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Чудове місце... Озеро з вікна перед очима.Таке гарне, зі скелями над водою. І вода дихає коньокгорбунівським оновленням. Острів із замком у вікні, як заставка на десктопі. Квартирка, щоправда, невелика - 50 кв.м. Але гараж. Антресоль з додатковою спальнею.

І будинок історичної цінності. З легендами аля Ромео та Джульєта місцевого розливу. Ну... Обговорюємо умови. Ціна ціною. Важливо ж усе: комунальні послуги (газ, холодна і гаряча вода, охорона, прибирання, чи як там у нас? Догляд за прибудинковою територією...). 550 Євро на рік. 45 Євро на місяць в середньому. За усе.

Отримую рахунок в Києві за опалення у квартирі 80 кв. м. за грудень, коли температура ледь сягала 19. Попри те, що ніякого морозу не було. Кажуть, що аж 2695.97. По курсу грудня - 87 Євро. Опалення.

Півтори тисячі вода та "прибудинкова територія", щоб це останнє не означало. Електрика - 1500 на місяць, це вже як стандарт. Тобто, назагал десь 175 євро на місяць. У найбіднішій країні Європи. Яка, на відміну від Італії, має свій газ, електроенергію, вугілля...

У мене, зрештою, немає проблем - я заробляю досить, щоб оці рахунки сплатити. Але це ж *баний п*здець в масштабах країни. Ні?".

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...