Хіти тижня. "Цена на нефть продолжает падать, а цена на мандарины растет, - все логично", - Борислав Береза

Росіянам нескладно було б полегшити собі життя. Просто в Кремлі немає бажання...

Мандарини перед Новим роком важливіші, ніж нафта. Ілюстрація: соцмережі.

"Цена на нефть продолжает падать. Цена на мандарины растет. И тут все логично. Ведь скоро Новый год и на столах будут стоять вазочки с мандаринами, а не с нефтью. Ну, не востребована она перед НГ. По идее еще на мировых рынках может взлететь цена оливье. Но не факт", - пише нардеп Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"И если серьезно, то мне все нравится. А то, что в Запоребрике слышен тоскливый стон, особенно нравится. Они расстроены. Но я могу подсказать им, как сэкономить.

Первое – прекратить финансировать войну на Донбассе, а второе – это вернуть Украине Крым и так перестать его дотировать. И после этого с них еще и санкции снимут.

Но они себя не услышат. Значит будут и дальше ныть и стонать. Лучше бы ушли из Крыма и Донбасса".


Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...