Хіти тижня. "Цілком реально пригнати хороше авто з Європи легально": Власний досвід розмитнення авто з Польщі, - блогер

Дружина пригнала нам з Польщі, розмитнили, поставили на українську реєстрацію. На все про все всього 5500у.е. Це з усіма податками, акцизами, розмитненням, постановкою на облік, дорогою, проживанням та ігшими дпібними витратами. Чітко вклалися в суму, яка залишилася після продажу мого старенького Сітроєна 2006го року. А ця крихітка 2010го, з невеликим пробігом по європейським дорогам.

Переконалися, що цілком реально пригнати хороше авто з Європи легально.

Цікаво, що в сусідній Польщі немає обмеження на євро5, як у нас. Це придумки української влади, недолугих автовиробників типу Васадзе та великих автоімпортерів. Але ми і тут їх нагнули)

Не змінюю свою позицію щодо відміни ідіотського обмеження ввезення в Україну авто до 2010го року. Українці повинні мати право раз на рік пригнати собі для особистого користування авто з Європи, розмитнити по адекватному тарифу і спокійно їздити по українським дорогам, навіть якщо мають всього 2-3тис у.е.

Легалізуйте мільйони автівок на «євробляхах». Наповніть український бюджет, а не кишені чорних автодилерів.

P.S: На українську реєстрацію машинку поставили сьогодні всього за дві години в новому Сервісному центрі МВС на проспекті Степана Бандери 26в. Респект Vladyslav Kryklii. Раніше така процедура могла займати цілий день.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...