Хіти тижня. Ціна за "Кримнаш": Іноземці говорять про феноменальну зміну, що відбулась у поведінці росіян

Як виявилося, росіяни за кордоном перестали "смітити" грошима.

Російські туристи за кордоном. Ілюстрація:Радіо Свобода

Переважна більшість іноземців, які стикались з російськими туристами у своїх державах, можуть подати їх коротку характеристику. Про те, наскільки сильно "люблять" громадян Російської Федерації іноземці, може свідчити навіть послуга "Russian Free", яку запровадили у низці готелів світу. Блогер Володимир Співаковський поділився спостереженням, яке зробили іноземці щодо росіян. Про це він написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Знаете, какая теперь главная черта русских, их серьезная структурная перемена? Русские за границей перестали сорить деньгами.

А то раньше пачки, сотки, я вас всех тут куплю... А теперь хамят, конечно, ещё немного, но деньжатами своё жлобство не подкрепляют.

И европейцы им уже не так рады, как бывало раньше, и даже египтяне. Говорят: Был бакшиш, а стал шиш. Интересно, а что там такое в России произошло?" - іронізує Співаковський.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...