Хіти тижня. У Франківську дівчина здавала на права: Дивом ніхто не постраждав, окрім посивілого інструктора, будинку та авто (фото)

Водій не справилась із кермуванням, вочевидь, з усієї сили натиснувши на педаль газу.

Фото:Facebook

Навчання кермуванню автомобілем – процес відповідальний. Та і не всім це дається легко. Франківка, яка вчилася їхати за кермом, втрапила у халепу, ледь виїхавши із гаража. Про це повідомили у групі "AutoLife IF" у Facebook, передають Патріоти України.

Свідки ДТП розповіли, що дівчина саме навчається їхати за кермом. Дали виїхати із гаража. Але далі дівчина заїхала недалеко. Не справилась із кермуванням, вочевидь, з усієї сили натиснувши на педаль газу. Понищила машину.

"Зробила двічі розворот, відтак в’їхала задом в будинок , - резюмують автори допису. - Чудом там не було людей та інших автомобілів. Чудом".

Отже, не варто їхати за кермом, коли не впевнені у власних уміннях і знаннях. Адже ризикуєте нашкодити і собі, й оточуючим.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...