Хіти тижня. У Керчі сталася серйозна НП через Кримський міст (фото)

Через аварію без тепла залишилися 22 тисячі жителів міста, дві школи, два дитячих садки і колонія.

Аварія у Керчі. Ілюстрація: соцмережі.

В анексованому Росією Криму під час будівництва підходів до залізничної частини Кримського мосту були пошкоджені дві труби місцевої ТЕЦ. Через аварію без тепла залишилися 22 тисячі жителів Керчі, дві школи, два дитячих садки і колонія. Про це повідомляється на сайті місцевої окупаційної влади, передають Патріоти України.

"Самоскид компанії "БМУ 84", що працює на будівництві підходів до залізничного мосту через Керченську протоку, рухався по шосе Феодосії з піднятим кузовом, у результаті чого пошкодив дві труби КБ ТЕЦ діаметром 800 мм, зсунувши їх із проектної позначки", — описали там аварію.

Зазначається, що труба подачі тепла була заповнена окропом, почалися ремонтні роботи. Про терміни відновлення подачі тепла нічого не повідомляється.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...