Хіти тижня. У Харківському СІЗО розповіли, як живе винуватиця ДТП Зайцева за гратами

У камері, де перебуває дівчина, окремий санвузол та душ, є телевізор, але інтернет жінкам використовувати заборонено.

Олена Зайцева. Фото: УНІАН.

Олена Зайцева, яка була за кермом автомобіля Lexus, що влетів у натовп людей на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова у Харкові, щодня отримує передачі з їжею в СІЗО. Про це розповів заступник начальника установи з виконання покарань №27 (Харківське СІЗО) Дмитро Холод, передають Патріоти України із посиланням на "Depo.Харків".

За його словами, Зайцева перебуває у камері ще з дев'ятьма підозрюваними у тяжких злочинах (грабежі незаконний обіг наркотиків, нанесення тяжких тілесних ушкоджень). Всі вони різного віку. Загалом в СІЗО на сьогоднішній день, за словами Холода, перебувають 105 жінок. Він додав, що Зайцева вже адаптувалася до умов, поводиться спокійно.

"Скарг від неї не було, вона поводиться спокійно. Зараз вона адаптувалася і перебуває в нормальному стані", - сказав Холод. На побачення до Зайцевої приходила мати, також її регулярно відвідує адвокат.

"Побачення з адвокатом, вони не обмежені, вона може приходити в робочий час щодня", - пояснив Холод. Він додав, що в день, коли Зайцеву привезли із зали суду, з нею працював психолог, бо вона була в пригніченому стані. За допомогою до лікарів не зверталася. У камері, де перебуває Зайцева, окремий санвузол та душ, є телевізор, але інтернет жінкам використовувати заборонено.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...