Хіти тижня. У Харкові врятували шестимісячного малюка, який жив з матір'ю у наметі посеред лісу (фото)

21-річна мати звернулася в поліцію після того, як дитина захворіла.

Фото: Прес-служба МВС

24 жовтня харківські працівники ювенальної превенції врятували шестимісячного малюка, який жив з матір'ю в саморобному наметі посеред лісосмуги. До міліції звернулася 21-річна жінка зі скаргою на те, що її дитина захворіла, повідомляють Патріоти України з посиланням на Newsroom.

З'ясувалося, що мати з немовлям живуть у наметі поруч з заводом харчових кислот. Неодноразово судимий батько дитини їм не допомагає, в результаті чого сім'я опинилася на межі життя і смерті.

За даними поліції, жінка-сирота з дитиною разом зі своїм співмешканцем орендували житло в Харкові, а коли закінчилися гроші з допомоги на дитину, то опинилися просто на вулиці і три дні прожили в курені.

Зараз немовля обстежують в обласній лікарні. За попередніми даними, у хлопчика ГРВІ та бронхіт.

Відзначається, що для допомоги сім'ї з житлом правоохоронці залучили соцслужби і благодійні організації. А в поліції повідомили, що на жінку оформили адміністративний протокол за невиконання обов'язків по догляду за дитиною.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...