Хіти тижня. У Ковелі водій висадив зі свого транспорту 15-річного сина загиблого бійця АТО (фото)

Зазначається, що невдоволені ветерани та волонтери поспілкувалися із власником автобуса.

Фото: "Волинські новини".У неділю вранці, 26 листопада, на Волині учасники АТО та волонтери провели "роз’яснювальну роботу" з водієм маршрутки, який напередодні висадив зі свого транспорту 15-річного сина загиблого бійця АТО Сергія Гулюка. Про це повідомляє видання "Волинські новини" із посиланням на активіста Олега Кобилинського, передають Патріоти України.

Видання уточнило, що 15-річного Дмитра Гулюка – сина лучанина Сергія Гулюка, який загинув на кордоні з Росією у 2014 році, – водій "у грубій формі" висадив із маршрутки. Трапилося це 24 листопада, коли хлопець, який навчається у військовому ліцеї в Ковелі, їхав додому, до Луцька.

"Роз’яснювальну роботу проведено. Продовження – 27 листопада. На 8:00 в облраді йдемо до Гунчика і Мирки разом із перевізником, водієм, мамою і малим. Явка 100%", – наголосив Кобилинський.Зазначається, що невдоволені ветерани та волонтери також поспілкувалися із власником автобуса. Той заявив, що підприємці не зобов'язані перевозити деякі категорії пільговиків, адже держава не компенсує цих послуг. А син загиблого бійця АТО придбав квиток як член багатодітної родини.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...