Хіти тижня. У Києві брутальний кавалер зґвалтував та вибив око новій знайомій, у сауні (16+)

Горе-коханці познайомилися на вулиці. Після чого вони не багато випили і пішли “по-дружньому” паритися в сауну.

Фото: facebook.com.Жінка зі своїм супутником познайомилася на вулиці. Після чого вони не багато випили і пішли “по-дружньому” паритися в сауну. Через 3 години відпочинку, щось пішли не так і чоловік почав бити свою даму, повідомляє Київ Оперативний на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Крики почув адміністратор закладу і викликав службу охорони при Управлінні поліції.

Під час надання першої допомоги жінці, з’ясувалося, що чоловік вибив їй око. Швидше за все, ним вона вже бачити не буде.

Жінка заявила про зґвалтування і нанесенні тілесних ушкоджень.

Чоловіка затримали згідно зі ст. 208 КПК України (Затримання уповноваженою посадовою особою). Яке покарання загрожує винному не повідомляється.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...