Хіти тижня. У Києві футбольні фанати пояснили, чому бояться їхати в РФ на ЧС-2018 (відео)

Війна з Україною є однією з причин такого рішення іноземців.

Футбольні фанати у Києві. Фото:скрін відео

Футбольні фанати бояться їхати в Росію на чемпіонат світу через російських хуліганів, дорожнечу і проблеми з логістикою. Також однією з причин називається війна з Україною. Такими є результати бліц-опитування, які провів Обозреватель на центральній вулиці Києва напередодні фіналу Ліги чемпіонів, зазначають Патріоти України.

Всі фанати "Реала" і "Ліверпуля", опитані кореспондентом, заявили, що не збираються відвідувати наших північних сусідів, щоб підтримати збірні Іспанії та Англії відповідно.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...