Хіти тижня. У Києві на вокзалі росіянин влаштував різанину (відео)

Чоловік підійшов до кіоску на другому поверсі будівлі, придбав там розкладний ніж і вдарив ним продавця.

На місці інциденту на вокзалі. Фото: Київ Оперативний.

У Києві на центральному залізничному вокзалі чоловіка атакували ножем. Про це повідомляє "Київ оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"Приблизно о 02:30 на центральному ж/д вокзалі між двома чоловіками стався конфлікт. Як вдалося з'ясувати, один з них вів себе агресивно і ні з того, ні з сього чіплявся до всіх навколо. Закінчився конфлікт тим, що агресор вдарив чоловіка предметом, схожим на ніж прямо в обличчя", - йдеться у повідомленні.

Постраждалого чоловіка шпиталізували. Він отримав проникаюче поранення в щоку, його життю нічого не загрожує. Також повідомляється, що правоохоронці затримали нападника. Як з'ясувалося, він був раніше судимий і начебто приїхав в столицю в гості.

Згодом у прес-службі Головного управління Нацполіції в Києві уточнили, що затриманим виявився уродженець Росії 1975 року народження, який зараз живе в Києві. З'ясувалося, що чоловік підійшов до кіоску на другому поверсі будівлі, придбав там розкладний ніж і вдарив ним продавця в щоку. При цьому зловмисник забрав мобільний телефон і втік.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри в скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...