Хіти тижня. У Києві ветеран АТО побив кишенькового злодія у вагоні метро (фото)

Після інциденту чоловік, якого намагалися обікрасти кишенькові злодії, подякував бійцю за допомогу.

Фото: online.ua.У Києві у вагоні метро 30 грудня колишній боєць батальйону «Азов» Максим Ярош помітив, як група злодіїв витягла гаманець у одного з пасажирів. Про це ветеран АТО повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він вирішив допомогти потерпілому і спробував затримати злодія, у якого був вкрадений гаманець.

"В метро на станції «Вокзальна» побачив як 3 людини витягають гаманець у чувака І передають один одному. Я згадав, що мої сили проти трьох не цікаво, але хотілося допомогти чуваку, щоб у сім’ю приніс гроші… Пропускаю двох кишенькових злодіїв, вони виходять, третього заштовхую назад у вагон і кричу людині, що у нього витягли гаманець. Він скидає гаманець на підлогу. І пішло як у фільмі", — написав Максим Ярош.

У підсумку, сталася бійка, в ході якої постраждав як кишеньковий злодій, так і екс-боєць «Азова». Коли бійка завершилася, ветеран АТО вигнав злочинця з вагона.

Після інциденту чоловік, якого намагалися обікрасти кишенькові злодії, подякував бійцю за допомогу.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...