Хіти тижня. У київській клініці прооперували відому українську співачку (фото)

Українська співачка, переможниця пісенного конкурсу "Євробачення-2004" Руслана Лижичко провела операцію на оці 9 грудня.

Відповідні знімки вона оприлюднила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні мала операцію на око. І вночі вилітаю у Бухарест. Завтра я запрошена бути в жюрі національного відбору учасника від Румунії на Євробачення 2018, голосування відбудеться у прямому ефірі", - повідомила Руслана.

Вона зазначила, що покаже півгодинне шоу всім шанувальникам, які стежать за конкурсом.

"Хочу всім повідомити, що невелика зміна іміджу буде пов'язана лише з операцією напередодні. Гарантую, що на драйв та нашу енергію це не вплине! Емоцій буде ще більше! Люблю всіх і з нетерпінням чекаю на зустріч у Румунії", - резюмувала співачка.

Прихильники Руслани зі співчуттям поставилися до зірки. Їй побажали якнайшвидшого одужання і вдалого виступу.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...