Хіти тижня. "У Латвії відбувся похорон Задорнова": Як відспівували сатирика (відео)

До храму, зокрема, під'їхав мер Риги Ніл Ушаков із дружиною.

Фото: Газета.ру.У середу, 15 листопада, в Латвії проходять похорони письменника-сатирика Михайла Задорнова, який помер на 70-му році життя від раку. Відспівування відбулося у ризькому соборі Олександра Невського, передають Патріоти України з посиланням на "Газета.ru".

14:00 Труну з тілом Задорнова в катафалку повезли на цвинтар Яундубулти, його проводили аплодисментами. Це кладовище знаходиться в самій східній частині Юрмали, приблизно в 25 км від храму Олександра Невського.

Зліва перша дружина Велта Задорнова, друга праворуч дочка Олена, крайня праворуч - друга дружина сатирика Олена Бомбина

11:30 На майданчику біля входу перебувають десятки людей, місцева поліція російською та латиською вимагає від присутніх піти з проїжджої частини. Черга від храму становить понад 400 осіб. При цьому двері храму зачинені і всередину нікого не пускають.

До храму, зокрема, під'їхав мер Риги Ніл Ушаков із дружиною.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....