Хіти тижня. У "ЛНР" місцеві жителі вбили російського військового, який вступив з ними в суперечку, - розвідка

Окупаційне командування робить все можливе, щоб приховати цю подію.

Ілюстрація:day.kyiv.ua

Командування російських окупаційних військ продовжує заходи щодо посилення розвідувально-диверсійної і контрснайперської роботи з метою захоплення в полон українських військовослужбовців. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

За даними відомства, спостерігається активізація застосування снайперських розрахунків з метою збільшення втрат особового складу в передових підрозділах ЗС України. У той же час, внаслідок відведення противником з передової окремих підрозділів, укомплектованих переважно російськими військовослужбовцями, спостерігається зростання кількості злочинів, скоєних ними проти місцевого населення.

Зокрема, 31 травня ц.р. в районі населеного пункту Сентянівка під час суперечки з місцевими жителями був убитий військовослужбовець 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) т.зв. 2 АК російсько-окупаційних військ. Окупаційне командування робить все можливе, щоб приховати цю подію.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...