Хіти тижня. У Львові 12-річну школярку, яка народила дитину, виписали з пологового будинку (відео)

Батько дитини в пологовий не з'явився.

Скрін відеоТетяну Лучишин, 12-річну дівчинку з Борислава, яка 17 вересня народила у Львові здорову дитину, виписали з пологового відділення. Про це повідомляє ZAXID.NET, передають Патріоти України.

Молода мама розповіла, що дитина народилася вагою 2,5 кг за допомогою кесаревого розтину. Дівчинка здорова, без відхилень у розвитку. Назвуть її Діаною і дадуть прізвище матері.

Юну породіллю зустрічала вся сім'я - мама, брати і сестри. Тетяна є другою з шести дітей у сім'ї. Молода мама, яка вчиться в шостому класі, не відвідуватиме школу, а продовжить навчання вдома.

Батько дитини в пологовий будинок не приїхав. Про нього Таня не хоче говорити.

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...