Хіти тижня. У Львові посеред дня на зупинці "Психлікарня" парочка займалася сексом (фото, відео 16+)

У Львові патрульні поліцейські склали протокол про адмінправопорушення щодо чоловіка та жінки, які, зі слів свідків, здійснювали статевий акт на зупинці громадського транспорту.

Про це 7 серпня у коментарі ZIK повідомила речник патрульної поліції Львова Катерина Рибій, передають Патріоти України.

Як повідомляє Ігор Зінкевич, голова ГО "Варта 1", близько 15.00 на зупинці громадського транспорту біля Львівської обласної психіатричної лікарні на вул. Кульпарківська, 95, відбувався статевий акт між жінкою і чоловіком. Перехожі викликали на місце події поліцію.

За словами Катерини Рибій, за цим фактом поліцейські склали протокол про адміправопорушення. Чоловіка доправили у Львівську психіатричну лікарню, де він перебуває на лікуванні. Голу жінку теж госпіталізували з ознаками алкогольного сп’яніння.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...