Хіти тижня. У Мар'їнку зайшла досить нестандартна снайперська група окупантів, - військові (відео)

Бійці різних підрозділів на всіх напрямках зазначають: щодня ворог нарощує інтенсивність обстрілів і так зване "хлібне перемир'я", судячи з усього, закінчується.

Українські військові розповіли про серйозну ситуацію під Мар'їнкою. Фото: скріншот з відео.

Російські окупаційні війська не припиняють обстрілів позицій українських захисників. Їм, схоже, абсолютно байдуже на усі домовленості, передають Патріоти України.

У Мар'їнці ворог стріляє щодня і щоночі. Так, у п'ятницю, 13 липня, як тільки почало темнішати, о 20-й годині вечора, проросійські бойовики відкрили вогонь по наших позиціях і стріляли до другої години ночі, використовуючи різні калібри, хіба що не стріляючи з артилерії.

"Противник відкриває вогонь з різних позицій. Міняє позицію, відкриває вогонь, переходить на іншу позицію", – пояснив військовослужбовець ЗСУ на позивний "Мажор". ВОГи, ГП-25 "насипають" дуже часто вони. Останнім часом почали РПГ використовувати", – сказав військовослужбовець ЗСУ на позивний "Старий".

Зараз ряснішає так звана "зеленка". Це чудове прикриття для снайперів. Бійці тут у Мар'їнці кажуть: нещодавно з ворожої сторони зайшла досить нестандартна снайперська група. "За розвідданими, які ми отримали нещодавно, зараз прийшли дівчата зі збірної по біатлону Російської Федерації. І саме вони зараз ведуть активні дії проти нас", – зазначив військовослужбовець ЗСУ Олег.

Росія використовує Донбас не лише, як тренувальний табір для олімпійської збірної РФ, а й для випробування боєприпасів, зброї, в тому числі мін, які ще навіть не прийняли на озброєння.

"Це міна була останнього покоління Російської Федерації. Коли ми подивились у Вікіпедії, то це нова розробка. Тільки зараз випробується, і її планомірно намагаються запустити в серійне виробництво у 2020-му році. Але цю міну наші хлопці вже тримали в руках", – розповів військовослужбовець ЗСУ Олег.

Бійці різних підрозділів на всіх напрямках зазначають: щодня ворог нарощує інтенсивність обстрілів і так зване "хлібне перемир'я", судячи з усього, закінчується.

Джерело: 24-й канал

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...