Хіти тижня. У Маріуполі потужна "п'ята колона". Місцевий патріот попередив про небезпеку

У Маріуполі насправді досить багато людей, лояльних до бойовиків "ДНР", які не припиняють розповідати про "звірства" ЗСУ на Донбасі і начебто масштабне прослуховування СБУ жителів прифронтових населених пунктів.

Ілюстрація:politeka.netУ прифронтовому Маріуполі через майже чотири роки з початку війни залишається достатня кількість прихильників бойовиків так званої "ДНР". Таку інформацію Апострофу озвучив житель Маріуполя Єгор, передають Патріоти України.

Він розповів про реакцію жителів міста на страшилки бойовиків про "звірства" ЗСУ на Донбасі і масштабне прослуховування СБУ жителів прифронтових населених пунктів. "Окупантам же ж треба тримати в тонусі свою аудиторію за межами ДНР", - пояснює він.

"У Маріуполі насправді не так і мало людей, які лояльні до бойовиків, тому їм треба давати якусь інформаційну "їжу", щоб лояльність зберігалася, а страх перед Україною посилювався", - говорить житель міста.

При цьому він додав: "Хоча люди живуть в мирному місті, при українській владі, їхні діти ходять в українські школи, тобто вони самі живуть цим нормальним життям, і чого тут боятися, особисто я не зрозумію".

В 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...