Хіти тижня. "У меня дедушку расстреляли. Зато в футбол играть никто не мешал": Під гучні оплески премія "мерзотник дня" дістається Зурабу Церетелі

Скульптор і художник Зураб Церетелі, який є автором нового бюсту Йосипа Сталіна, здивував користувачів мережі своїм висловлюванням про радянського диктатора.

Користувач Twitter Vitauskas опублікував відео з відповіддю Церетелі на питання про те, чи можна ставити пам'ятники катам, передають Патріоти України.

"Я був маленький, коли вони керували, грав добре в футбол, любив м'яч, ніхто не заважав", - заявив скульптор.

Коли ж журналіст нагадав Церетелі, що він з Грузії, а Сталін приніс багато горя грузинам, скульптор відповів: "Не знаю, дорогі, не знаю. У мене дідуся теж розстріляли. Не знаю, дідусь був правий чи неправий".

Це висловлювання скульптора активно обговорюють користувачі мережі.

"У мене дідуся розстріляли. Зате котлетки їв, компотом запивав", "Ходячий шлунок", "Ось і вся зайва хромосома", "Дідуся ТЕЖ розстріляли - так типу і повинно було бути", - пишуть вони в коментарях до відео.

Нагадаємо, 22 вересня в Москві (Російська Федерація) на "Алеї правителів" відкрили погруддя Володимиру Леніну і Йосипу Сталіну.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...