Хіти тижня. У мережі оприлюднили імена бійців ЗСУ, які загинули під Кримським (фото)

16-й окремий мотопіхотний батальйон Збройних сил України оприлюднив імена і прізвища бійців, загиблих під Кримським на Луганщині 23 листопада. Згадаймо ще раз і пом'янемо цих героїв...

Як повідомляє прес-центр батальйону у Facebook, їх тіла вчора, 25 листопада, були повернуті з тимчасово окупованої території, передають Патріоти України.

"Спершу стало відомо про загибель Дениса Кривенка "Ніндзі". Троє інших вважалися безвісти зниклими до моменту підтвердження їх осіб та факту смерті. Через дві доби тіла бійців були передані на територію, підконтрольну Україні", - йдеться у повідомленні.

Окупанти передали тіло старшого лейтенанта Олександра Тюменцева, який родом з Лубен Полтавської області.

"Йому було 39. Служив на посаді командира гранатометного взводу роти вогневої підтримки. "Тюмень" був авторитетним командиром підрозділу і безстрашним бійцем. Безстрашно рвався в бій, хотів витягнути поранених, але... Він сам потрапив під вогонь, отримавши множинні рани голови", - йдеться у повідомленні.

У бою з ворожою ДРГ від несумісних з життям поранень живота загинув і переселенець з Донеччини 45-річний сержант Олександр Сухінін позивний "Баня". Він був командиром гранатометного відділення в роті "Донбас".

Родом Сухінін з Макіївки Донецької області. На батька та чоловіка чекали син, донька і дружина.

Солдат Сергій Шевченко також проходив службу в роті "Донбас", був гранатометником. "Шева" – родом з Новопокровки Чугуївського району Харківської області, де його з кровопролитної війни не дочекалися кохана дружина, рідні, друзі.

"Його життя війна забрала на 43 році життя. Він у буквальному сенсі захищав країну грудьми. Від страшних поранень грудної клітини Шева помер, перед чим мужньо відбиваючи наступ диверсантів", - йдеться у повідомленні батальону.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...