Хіти тижня. У мережі показали, як росіяни реагують на прапор України (відео)

У російському Санкт-Петербурзі 2 вересня, в день закінчення Другої світової війни, пройшли поодинокі антивоєнні пікети.

Активісти, зокрема, протестували проти російської агресії на Донбасі. Один з них, Асан Мумджі, розгорнув в центрі міста український прапор і плакат "Путін, забери погані лапи від України!", - передають Патріоти України з посиланням на "Грані".

Також з'явилося відео реакції перехожих на прапор України. Відзначимо, що люди реагували, як правило, вкрай негативно - вимагали прибрати прапор, пропонували постояти з прапором РФ в центрі Києва, а також обурювалися, що українці вважають росіян окупантами.
Асан Мумджі повідомив, що під час минулих подібних акцій не раз траплялися напади на пікетників.

Як повідомляють "Грані", також активісти в центрі Санкт-Петербурга провели пікети з плакатами "02.09.1945 закінчилася Друга світова війна. "Чи можемо повторити "або" Ніколи знову? Вибір за нами", "Гітлер, Сталін, Муссоліні, Хірохіто розв'язали II Світову війну. Путін, Кім Чен Ин, Асад, Мадуро - III Світову війну? Невже допустимо?", "Ми проти багатополярного світу з центрами сили. Ми - за мир єдиний і різноманітний", "На Росію не нападав ніхто! Наша країна веде війни, яким немає виправдання, - в Україні, в Сирії". Повідомляється, що це перша в серії акцій, які анонсують Марш миру, який відбудеться 24 вересня.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...