Хіти тижня. У мережі розгорається скандал через "засилля" російської культури в школі (фото)

У нових українських підручниках пропагують російську культуру, незважаючи на агресію Російської Федерації проти України.

"Погортав новий підручник із зарубіжної літератури за 9 клас (2017 року) - і отримав шок! Майже 100 сторінок (мало не третина всього підручника!) присвячені Пушкіну і Лермонтову. Мала каже: Пушкін, як Шевченко, ми його щороку щось і вчимо", - пише на своїй сторінці у Facebook Андрій Сайчук, передають Патріоти України.

На думку журналіста, Міністерство освіти продовжує шлях екс-керівника відомства часів Януковича, проросійського міністра Дмитра Табачника.

"Бачу, спадщина Діми Табачника живе і процвітає. Я не знаю, скільки нам треба років або війни з Росією, якого міністра освіти (з Канади, напевно, тому що навіть галичани не справляються), щоб ми нарешті припинили промивати мізки нашим дітям "русским миром". І вийшли з цього ганебного "креольського" дискурсу, про який писав Рябчик", - підкреслив він.

Варто зазначити, що пост журналіста активно коментують в мережі.

"Кучмісти і Янукович добре робили свою путінську роботу", "Стільки в світі цікавого! А ми все в минулому!", "Пушкін - найправильніший поет з російських. Він пронизаний духом німецького відродження + в 9 класі дітям абсолютно зрозумілі його вірші на французькій", - пишуть в інтернеті.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...