Хіти тижня. У мережі розповіли про новий спосіб крадіжки авто

У мережі розповіли про новий спосіб, який придумали автовикрадачі для того, щоб виманити водія з машини, а потім викрасти його авто.

Про це повідомляє видання autocentre.ua, передають Патріоти України.

Повідомляється, що новий спосіб викрадення авто з'явився в західних країнах, але може дістатися і до України.

Приманкою, завдяки якій можна виманити водія з машини, служить пластикова пляшка.

Злодій закріплює пляшку між колісною аркою і покришкою, і коли автомобіліст рушає, пляшка видає скрегіт, що, безсумнівно, відволікає водія.

Хитрість розрахована на те, що водій одразу ж вийде з машини в пошуку джерела дивного шуму, залишивши ключі в запалюванні. Після цього викрадачеві залишиться лише швидко сісти в авто і поїхати.

Поліцейські радять, щоб уникнути подібних ситуацій, перед поїздкою необхідно добре оглядати машину. Крім того, виходячи з авто, не в якому разі не варто залишати ключі в замку запалювання.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...