Хіти тижня. У мережі суперечка через "інтимну" вакансію в українській компанії

У мережі обговорюють вакансію на посаду асистента в нібито фінансово-енергетичній компанії "Укренергоекспорт", яка передбачає інтим з керівником.

Подробиці на своїй сторінці в Facebook розповіла Анна Мартинова, передають Патріоти України.

"Увага! Нова вакансія... Компанія "Укренергоекспорт" розмістила вакансію. У них соцпакет!" - зазначила Мартинова.

Вона також показала переписку з нібито представником компанії.

"Добрий день, Анно. Ми пропонуємо: офіційне оформлення, "біла" зарплата 46500 грн, а також премії та бонуси. Повний соцпакет, лікарняні та відпустка оплачуються відповідно до КЗпП, відпустка - 24 дні, 40-годинний робочий тиждень. Вимоги: інтимні стосунки з керівником, комунікабельність, старанність, готовність до відряджень", - повідомили дівчині про подробиці вакансії.

Відзначимо, в контактах до вакансії вказана електронна пошта Gmail, однак на офіційному сайті компанії значиться корпоративний домен.

Інформація викликала бурхливе обговорення в мережі. Зокрема, користувачі активно обговорюють вакансію, вважаючи її підставою або ж чорним піаром компанії.


Смачний спосіб обманути старість: Американський мільярдер назвав один продукт, який продовжує життя

середа, 8 травень 2024, 5:40

45-річний Брайан Джонсон, мільярдер та підприємець, який став популярним через своє рішення зробити переливання крові свого 17-річного сина з метою зберегти молодість, заявив про намір поділитися "секретним інгредієнтом", що, за його словами, може прод...

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...