Хіти тижня. У мережі з'явилися фото і дані про подружжя росіян, яке намагалося викрасти туалетний папір у турецькому готелі (фото, відео)

За спробу крадіжки в Туреччині пару змусили заплатити 231 долар 43 центи, щоб компенсувати вартість вкраденого.

Подружня пара з Нєфтєюганська у турецькому готелі залишила після себе ганебну "славу". Фото:Telegram Mash

В мережі оприлюднили дані про російських туристів, які спробувала вивезти додому награбовані в одному з готелів Аланії (Туреччина) предмети гігієни, одяг і алкоголь. Про це повідомляє канал в Telegram Mash, передають Патріоти України.

Відзначається, що подружня пара, яка намагалася у валізах вивезти з турецького готелю 14 рулонів туалетного паперу, тапочки, халати, 5 літрів алкогольного напою "Бейліз" і квіти, вирвані з коренем, живуть у Нєфтєюганську.

Чоловіка звати Рустам Фахтлісламов, йому 25 років, його дружину - Марія Касьянова, їй 35.

"Рустам - бізнесмен. У нього дві фірми. Три роки тому він отримав диплом магістра за спеціальністю "Нафтогазова справа", дуже хотів працювати в "Роснефти", але не склалося", - йдеться в повідомленні.

За спробу крадіжки в Туреччині пару змусили заплатити 231 долар 43 центи - вартість вкраденого. Крім того, канал опублікував весільне фото подружжя.

Також у соцмережі Twitter з'явилося відео затримання російської пари.

Появилось видео, как русских поймали в отеле с двумя чемоданами "награбленного" из отеля pic.twitter.com/7g81H7K81U
— Вася Барабаненко (@baraban040867) 29 червня 2017 р.

Як повідомлялося раніше, в одному з готелів Аланії у Туреччині затримали подружню пару росіян, яка спробувала забрати додому награбовані предмети гігієни, одяг і алкоголь

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...