Хіти тижня. У Міноборони збираються вигнати курсанта, котрий поскаржився на їжу в інституті ВМС

Президентський радник, реагуючи на скарги курсанта, заявив, що дізнається його ім'я і зробити все, щоб його відрахували.

"Пару-тройку друзей прислали мне пост из Обозревателя, где расписано как плохо кормят в армии. Конкретно в Институте ВМС. Dmitry Marchenko стучит копытом, хочет ехать. Проверки, то-се… И не только он один. А я вот читаю, смотрю на все это и думаю… и думаю, что я постараюсь узнать реальное имя этого курсанта и сделать все, чтобы его отчислили", — написав на своїй сторінці в facebook радник президента України Юрій Бірюков, передають Патріоти України.

У коментарях він додав, що це пов'язано з тим, що курсант не доповів черговому по їдальні. «Ни одного рапорта, ни одного. Ни одной записи в журнале. И за каждый день МО заплатит Артек-Союзу полную сумму», — додав радник президента.Один з резервістів зазначив, що вони постійно скаржилися на якість харчування в навчальній частині «Десна» - все безрезультатно.

Пізніше Юрій Бірюков видалив свій запис з facebook.

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...

Хтось гниє, а в когось все нормально: Речник Повітряних сил ЗСУ жорстко пояснив, коли закінчиться війна

вівторок, 7 травень 2024, 23:05

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш поділився особистою думкою про те, коли може закінчитися війна з Росією, передають Патріоти України. Він наголосив, що ситуація дуже мінлива: ми пам’ятаємо, як ще влітку минулого року покійний очільник ПВК "Вагнер" ...