Хіти тижня. У Москві помер знаменитий радянський актор театру і кіно (фото)

Анатолію Адоскіну був 91 рік.

Анатолій Адоскін. Фото: Факти.

У середу, 20 березня, в Москві помер відомий радянський актор Анатолій Адоскін. Про це повідомила прес-служба Театру імені Мосради, передають Патріоти України.

Дата прощання і похорону буде оголошена пізніше. Анатолію Михайловичу був 91 рік. Причина смерті не уточнюється. Анатолій Адоскін народився 23 листопада 1927 року в Москві. Закінчив студію при Театрі імені Мосради, після чого його запросили в трупу. З 1961 по 1965 рік служив в театрі «Современник», а потім у Театрі імені Ленінського комсомолу. У 1968 році повернувся в Театр імені Мосради.

Актор зіграв більше 60 ролей в кіно. Найбільшою популярністю користувалися фільми «Два капітани», «Дівчата», «Брати Карамазови», «Підлітки у Всесвіті», «Москва-Кассіопея», «Далі - тиша», «Людина нізвідки» і «Пеппі Довгапанчоха».

Кадр із фільму "Дівчата".Анатолій Адоскін у фільмі "Брати Карамазови".

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...