Хіти тижня. У Москві помирає легендарний радянський кіноактор

Крім проблем з серцем, у Армена Джигарханяна серйозні проблеми із судинами і рідина в легенях.

Армен Джигарханян. Фото: Obaldela.ru.

Армен Джигарханян при смерті - шансів зовсім мало, повідомляють близькі актора, інформують Патріоти України.

Крім проблем з серцем, у актора серйозні проблеми із судинами і рідина в легенях. Лікарі продовжують боротися за його життя, але шанси на їхню думку приблизно 50 на 50.

У середу ЗМІ повідомили про чергову госпіталізацію Армена Джигарханяна. Стверджувалося, що народний артист потрапив до реанімації міської лікарні, а лікарі оцінили стан метра як важкий.
Можливо, погіршення стану Джигарханяна пов'язано з черговим випуском «Пусть говорят». Вчора в ефірі програми Віталіна Цимбалюк-Романовська не змогла стримати емоцій і розплакалася, побачивши, в якому стані знаходиться її колишній чоловік. На думку піаністки, артист дуже поганий і потребує хорошого догляду. З Віталіною згодна її юрист Лариса Широкова. Адвокат Цимбалюк-Романовської стверджує, що хотіла зв'язатися з Арменом Борисовичем, але її спроби не увінчалися успіхом.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...