Хіти тижня. У Москві захоплено заручників, є поранені (фото, відео)

Чоловік взяв у заручники продавчиню і кількох покупців магазину, при цьому порізавши одній із заручниць руки ножем.

У Москві захопили заручників. Фото: соцмережі.

У неділю, 1 липня, у Москві чоловік захопив у заручники працівницю магазину "Діксі" на Великій Академічній вулиці. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на управління МВС Росії по Москві, передають Патріоти України.

За інформацією телеканалу РЕН ТВ, заручниця є продавчинею магазину. Вона отримала ножове поранення в передпліччя. Зловмисник відмовився спілкуватися з працівниками психіатричної бригади. При цьому чоловік заявив, що вестиме переговори з поліцією. Крім того, зловмисник зажадав 300 тисяч рублів.

За даними Telegram-каналу Mash, чоловік взяв у заручники і кількох покупців магазину, при цьому порізавши одній із заручниць руки ножем. Також відомо, що зловмисник є п'яним і вимагає приїзду ФСБ. Наразі місце події оточили поліція і Росгвардія.


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...