Хіти тижня. У Москві затримали українську поетесу

30 грудня у столиці Росії Москві була затримана українська поетеса і перекладач Євгенія Більченко.

Євгенія Більченко

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила російський журналіст, фотограф і волонтер Вікторія Івлєва, передають Патріоти України.

"Тільки що в клубі ICON на Болотній набережній козаками була зірвана дружня зустріч із Женею Більченко, чудовим українським поетом", - написала вона.

Івлєва додала, що козаки вели себе настільки агресивно, що довелося викликати співробітників поліції.

"Поліція приїхала, пройшла в клуб крізь оточення козаків, вивела звідти Женю, перевірила її документи, з якими все виявилося в порядку, а потім посадили Женю в машину і повезли у відділення Якиманка, щоб, як у них кажуть, "пробити Женю по базі", - розповіла журналіст.

Пізніше Івлєва написала, що поліцейські відпустили Більченко, але інших подробиць росіянка не розкрила.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...