Хіти тижня. У Миколаївській маршрутці цигани приставали до дівчини і погрожували пасажирам зброєю - ЗМІ (фото)

У маршрутному таксі з напрямком "Миколаїв - Баштанка" сталася дуже неприємна пригода.

Пасажир повідомив про подію в "102" і вказав, що троє озброєних чоловіків погрожували пістолетом водієві, передають Патріоти України з посиланням на Nikolaev24.

Маршрутку вдалося перехопити на вул. Кірова, біля підприємства «Велам». Стало відомо, що конфлікт виник через те, що троє пасажирів вели себе розв'язно і приставали до дівчини, на зауваження інших присутніх вони вкрай агресивно відреагували і вступили в конфлікт.

Особистості бешкетників встановлені, всі троє опинилися циганами. Пістолет вилучений та буде переданий на експертизу, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...

Хтось гниє, а в когось все нормально: Речник Повітряних сил ЗСУ жорстко пояснив, коли закінчиться війна

вівторок, 7 травень 2024, 23:05

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш поділився особистою думкою про те, коли може закінчитися війна з Росією, передають Патріоти України. Він наголосив, що ситуація дуже мінлива: ми пам’ятаємо, як ще влітку минулого року покійний очільник ПВК "Вагнер" ...