Хіти тижня. "У нас тут бідна Україна, а не США": У Чернівцях пояснили, чому Мілу Куніс з батьками не пустили в рідний дім

Батьків зірки не пустила на подвір'я жінка, яка допомагає по господарству, тому що літня пара здалася їй підозрілою.

Міла Куніс. Фото: 24СМИ.

Власники будинку, в якому в дитинстві жила голлівудська зірка українського походження Міла Куніс, пояснили, чому вона не змогла до нього потрапити під час свого візиту до Чернівців у серпні 2017 року. Про це передають Патріоти України із посиланням на ТСН.

Так, через 2 місяці після поїздки, Міла зізналася, що її не пустили в раніше рідний дім. "Ми вирушили в наш старий будинок, я постукала в двері, тому що дійсно хотіла заглянути всередину. Але нова власниця просто відповіла "Ні!" - зізналася актриса.

Виявилося, що в той день сім'ї, яка мешкає в колишньому житлі сім'ї Куніс, просто не було вдома. "Ми дзвонили, там такі великі ворота, ніхто не відповідав, а також по реакції вікон видно було, що там нікого не було. Ми зайшли в сусідній будинок, винесли стілець, Міла через паркан подивилася на будинок, подивилася двір", - розповів друг Куніс Микола Бадай. За його словами, відмовилися впускати всередину батьків Міли, але це сталося кількома днями пізніше.

Частина двоповерхового будинку, де раніше жила сім'я зірки, належить депутату так званої Держдуми РФ Валерію Скругу, а інша частина - його мамі. Марія Скруг пояснила, що її в той день просто не було вдома, а батьків зірки не пустила на подвір'я жінка, яка допомагає по господарству, тому що літня пара здалася їй підозрілою.

"Слухайте, зараз така криза, біженців купа, таке відбувається. Ми бідна Україна. Це не Америка", - пояснила господиня будинку.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...