Хіти тижня. У них інші герої? На Донбасі не захотіли відокремлено вшановувати загиблих воїнів АТО (відео)

Запитання депутата міськради про внесення у регламент сесії хвилини мовчання, якщо на сході будуть загиблі українські воїни, перевели в те, що потрібно вшановувати усіх загиблих.

Скрін відео

У Добропіллі, що на Донеччині, не хочуть відокремлено вшановувати загиблих воїнів АТО. Добропільчани, що зібралися в підтримку мера Аксьонова, виштовхали з будівлі міської ради делегацію "Національного корпусу". Про це пише Радіо Свобода, передають Патріоти України.

На сесії через ґвалт, який здійнявся під час виступу людей з "українською позицією", неможливо було щось почути. Запитання депутата міської ради Миколи Стрепоченка про внесення у регламент сесії хвилини мовчання, якщо на сході будуть загиблі українські воїни, перевели в те, що потрібно вшановувати усіх загиблих.

Запитання "Національного корпусу" про встановлення пам’ятного хреста на честь загиблих на Донбасі воїнів перевели у площину того, що треба встановити пам’ятники також усім іншим героям: шахтарям, афганцям, чорнобильцям.

Представника громадської організації воїнів-учасників АТО Сергія Кошакова, що брав участь в обороні Донецького аеропорту навіть не пустили до сесійної зали.

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...