Хіти тижня. У Росії коронований новий злодій в законі №1

В клані «злодія в законі № 1» Захарія Калашова (Шакро молодий) з'явився тимчасовий наступник. Ним став Василь Христофоров (Вася Воскрес), який нещодавно розпочав збір коштів в «общак».

Василь Христофоров (Вася Воскрес)

Днями в штаб-квартирі «злодія в законі № 1» з'явився новий господар. Як і передбачав «Росбалт», ним став «законник» Василь Христофоров, передають Патріоти України.

Саме до нього тепер несуть представники кримінальних угруповань відрахування в «общак». Також до Воскреса потягнулися вервечки «ходоків»-гангстерів з усієї Росії, у яких виникли проблеми або побажання, пов'язані з кримінальним світом. Воскрес веде прийоми не один. Його неодмінно супроводжує вірний соратник, «злодій в законі» Мераб Гогія (Мелія).

Дуже довгий час Воскрес був майже нерозлучний зі своїм близьким другом - «законником» Юрієм Пічугіним (Пічуга). Пічугу ж під час різних переговорів часто супроводжував той же Мелія. Коли 18 лютого 2017 року Пічугін був затриманий за організацію злочинного співтовариства, разом з ним в машині знаходився Гогія. Останнього, втім, швидко відпустили, а ось Пічуга, схоже, пробуде в місцях позбавлення волі вкрай довго.

Після арешту Пічугіна Воскрес і Мелія, що називається, стали триматися один одного, утворивши пару досить впливових мафіозі.

«Злодієм в законі № 1» останніми роками був Захарій Калашов (Шакро молодий). Але над ним триває суд. По тому, як він складається, можна припустити, що «злодію в законі» світить великий термін. Тому Шакро і задумався про кандидатуру тимчасового наступника. Після обговорень вибір припав на Василя Христофорова. Причин для цього було декілька. Його вага серед інших «злодіїв в законі» не викликає питань, він може на рівних спілкуватися з будь-яким з них.

Вася Воскрес має і досвід збору коштів в «общак». Цим він у свій час займався в клані «кримінального генерала» Аслана Усояна (Дід Хасан), ніяких нарікань його діяльність не викликала. Коли Шакро в 2014 році повернувся в Росію після тривалої іспанської відсидки, саме Воскрес допомагав йому освоїтися в Москві. Христофоров був частим гостем в котеджі Калашова. Разом з ним Шакро навіть вибрався на кладовище, щоб відвідати могили своїх убитих друзів - Аслана Усояна і В'ячеслава Іванькова (Япончик).

Після певних роздумів Воскрес дав згоду на роль тимчасового наступника. Він зараз став в.о. «Злодія в законі № 1». І цей статус визначено збережеться за ним до тих пір, поки Шакро не відправиться в колонію. А ось чи вдасться потім Воскресу залишитися «босом всіх босів», - велике питання.

Про зазіхання на це місце оголосили одразу кілька впливових «законників». Серед них був Едуард Асатрян (Осетрина), який почав формувати свій клан. Однак нещодавно його пріоритети різко змінилися. Втручання впливових «законників» знадобилося Донбасу, куди і відбув у тривале відрядження Осетрина. На цій республіці зараз зосереджено його вплив.

Не приховує своїх амбіцій стати «злодієм в законі № 1» і нещодавно звільнений з колонії «законник» Надир Саліф (Лота Гулі). Він формує в Туреччині потужний мафіозний клан. Причому в своїх переговорах Гулі використовує вельми нестандартний хід. Співрозмовникам він говорить, що жоден новий «король» (тобто «бос всіх босів») злодіям не потрібен, і він має намір з іншими «законниками» спілкуватися на рівних - «як з братами». Мабуть, сам Саліф має намір стати «найстаршим серед братів».

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...