Хіти тижня. У Росії на "козацькому" бенкеті по-звірячому вбили ветерана чеченської війни

У Ханти-Мансійському автономному окрузі після козачого банкету розчленували ветерана чеченської кампанії.

Фото: BeOn.У Росії під час застілля по-звірячому вбили ветерана бойових дій у Чечні. У Ханти-Мансійському автономному окрузі після козачого банкету розчленували ветерана чеченської кампанії. Зараз слідчі ХМАО з’ясовують обставини вбивства, передають Патріоти України.

«Слідчі Ханти-Мансійського автономного округу з’ясовують обставини звірячого вбивства, скоєного в одному з культурних центрів після урочистого застілля з нагоди козацької присяги», – повідомляють російські журналісти.

Банкет з приводу прийняття козацької присяги проходив в культурному центрі, колишній будівлі Центру мистецтв для обдарованих дітей, розташованому навпроти будівлі уряду ХМАО.

В результаті побутового конфлікту між учасниками застілля було вбито офіцера Олександр Лавров. Відзначається, що він був ветераном бойових дій в Чечні.

«Урочиста церемонія прийняття присяги козаками Сибірського козачого війська відбулася в Ханти-Мансійську 16 грудня в храмі Покрови Пресвятої Богородиці. З цієї нагоди і був банкет. Всі запрошені випивали. Між убитим і підозрюваним стався побутовий конфлікт, який призвів до трагічних наслідків», – розповів один з очевидців журналісту.


Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...