Хіти тижня. У Росії сталася перестрілка за участю дітей високопосадовців. Є загиблі, - ЗМІ

23 листопада у Дагестані в Росії сталася перестрілка з травматичної зброї. У результаті – поранені та вбиті.

"У конфлікті взяли участь вісім осіб, конфлікт був із застосуванням травматичної зброї. Двоє загинули, троє доставлені в лікарні. Один доставлений в поліцію. Двоє зникли", - сказали в прес-службі МВС республіки, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Джерело в силових структурах Магарамкентського району Дагестану повідомило журналістам, що перестрілка могла статися "через грошові питання".

Водночас російський "Інтерфакс" стверджує, що в перестрілці брали участь 10-15 осіб. Із них шестеро отримали поранення. Джерела агентства стверджують, ніби до інциденту причетні "діти високопоставлених осіб". Причинами перестрілки також називають кримінальні розбірки через фінансові питання.

Джерело говорить, що перестрілка сталася між двома групами з міста Дербента і Магарамкентського району.

"Конфлікт носить кримінальний характер. Не поділили щось у бізнесі. У групі з Дербента були родичі екс-глави міста Дербента Імама Яралієва, в тому числі депутат міських зборів. А в групі з іншого боку - родичі глави Магарамкентського району. Ця інформація попередня, вона уточнюється", - сказав співрозмовник агентства.

Видання "Кавказький вузол" пише, що один із загиблих - депутат Магарамкентських районних зборів Ельдар Яралієв. Хто інший убитий – поки що невідомо.

Перестрілка сталася на заводі з виготовлення щебеню в селі Азадогли Магарамкентського району. "Перестрілка сталася на щебеневому заводі. На територію заводу приїхала група з Дербента. Спочатку дербентці посварилися зі старшим братом убитого, Ельмаром Яралієвим і побили його. Після цього відбулася перестрілка, в результаті якої був убитий депутат Ельдар Яралієв. Молодший брат Ельмара і Ельдара був поранений, він у лікарні", - повідомив на умовах анонімності один з депутатів Магарамкентського району.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...