Хіти тижня. У Росії зацькували народну артистку СРСР

Відома співачка, народна артистка СРСР і України Софія Ротару стала жертвою критики російських користувачів через нібито "спонсорство укрокарателів".

Софія РотаруПочалося все з публікації російського видання "Комсомольская правда", передають Патріоти України.

"Ще більш молода і струнка, ніж минулого літа, коли всі на фестивалі в Баку захоплювалися формою 70-річної ювілярки, Софія Ротару співає нову пісню. Судячи з усього, Софія Михайлівна прилітала до Росії на зйомки новорічних вогників", - говорилося у повідомленні про співачку.

Саме ця новина розлютила російських користувачів. На Ротару тут же звалилася купа звинувачень і погроз.

"Ця стара посібниця АТО? Зовсім вже Ернст з розуму вийшов, давайте ще погукаємо Приходько і цю, яка себе спалити обіцяла", - пишуть росіяни.

"Вмерти можна, вона ж спонсор АТО, сама неодноразово говорила. Живучи в Криму, російське громадянство не хоче брати, про Росію тільки погане говорить, хто її сюди запрошує?" - лютують шанувальники "русского мира".

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...