Хіти тижня. У "русский мир" більше не повернулись: На Світлодарській дузі військові дали відсіч розвідникам окупантів (відео)

Розгледіти ворога, зберегти власні життя та дати відсіч найманцям наші захисники змогли завдяки спеціальним камерам.

Розвідгруппу окупантів побачили завдяки спеціальній техніці. Фото: скріншот з відео.

На одній із передових позицій у районі Світлодарської дуги українські військові знищили бойовиків. Проросійські найманці вирішили "прогулятися" до позицій українських бійців. Відео знищення терористів поширив фонд "Повернись живим", передають Патріоти України.

"Відчувши себе невидимими, вони висунулися вперед, щоб, судячи з усього, провести розвідку. Весь цей час за пересуванням "гостей" спостерігали наші військові. Коли окупанти, не поспішаючи, почали повертатися до свого "русского мира", українським воїнам урвався терпець. Вони відкрили вогонь із гранатометів. Результат – на відео", - йдеться у повідомленні фонду.

Крім того, зазначається, що розгледіти ворога, зберегти власні життя та дати відсіч бойовикам наші захисники змогли завдяки спеціальним камерам. "Вони, зокрема, допомагають своєчасно реагувати на дії знахабнілого ворога та випереджати окупантів. Один комплект такої життєво важливої камери, включно з установкою та кріпленням, коштує приблизно 90 тисяч гривень. Наразі є потреба у трьох таких комплектах загальною вартістю близько 270 тисяч гривень", - повідомили у фонді. Також на сторінці спільноти додані реквізити для допомоги українським бійцям.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...