Хіти тижня. У соцмережах знайшли сторінки харківських курсантів, які поїхали служити сепаратистам "ДНР" (фото)

​Двоє курсантів Харківського національного університету цивільного захисту виїхали на Донбас і пішли на службу в так зване «МНС ДНР»​.

Фото: InfoResist.У соцмережах знайдені сторінки двох курсантів Харківського національного університету цивільного захисту Олександра Волошина і Євгенія Овчинникова, які виїхали на Донбас і пішли на службу в так зване «МНС ДНР», передають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

В даних Волошина зазначено, що він народився в серпні 1995 року в українському місті Алчевськ.

Кроме того, есть информация, что он обручен с Алиной Волошиной 1998 года рождения из Луганска.

На стене Волошина можно найти его фотографии времен учебы в Харьковском национальном университете. На них он стоит в экипировке украинских МЧС.

В друзьях у Волошина удалось найти еще одного предателя Евгения Овчинникова.

На одной из фотографий Овчинников демонстрирует «паспорт» «ЛНР». Кроме того, пособник террористов демонстрирует свою преданность «русскому миру» и публикует фотографии с диктатором Иосифом Сталиным.В соцсети Ask.Fm на вопросо о том, кого Волошин считает героями нашего времени, тот отвечает: «Ополченцев Л/ДНР».Вместе с Волошиным и Овчинниковым на службу фейкового «МЧС ДНР» перешла еще одна студентка Харьковского национального университета гражданской защиты Юлия Крыжановская. Однако ее страницу найти пока не удалось.


Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...