Хіти тижня. У столиці Росії розлючений натовп гастарбайтерів штурмував ТЦ (відео)

У Москві близько 50 гастарбайтерів вирішили влаштувати розбірки з охоронцями торгового центру.

Причиною конфлікту стало те, що співробітники служби охорони ТЦ побили вантажника, трудового мігранта, передають Патріоти України з посиланням на Рoliteka.

Увечері близько 50 осіб, також гастарбайтери, прийшли до торгового центру, збираючись влаштувати бійку з охоронцями торгового центру. Але співробітники поліції припинили спробу влаштувати бійку і затримали учасників конфлікту.

Інцидент стався на Тихорєцькому бульварі. «Учасники конфлікту доставлені у відділ поліції для розглядів», – повідомив поліцейський, не уточнивши числа затриманих.

За іншими даними натовп мігрантів з 150 чоловік прийшов до торгового центру після того, як один з охоронців побив вантажника – громадянина Таджикистану.

А за інформацією пов’язаного з Life каналу «Меш», біля воріт ТЦ затримано близько 80 мігрантів. 20-30 гастарбайтерів прийшли до лікарні з вимогою довести, що побитий вантажник ще живий.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...