Хіти тижня. У традиціях "русского мира": Мережу обурило фото доставки хліба в окупованому Луганську

На знімках видно, що пластикові ящики з хлібом стоять на землі біля входу в магазин поруч зі сміттєвою урною.

Ілюстрація:Politic.Kiev.Ua

Користувачі соціальних мереж обговорюють фотографії доставки хліба до одного з магазинів в окупованому Луганську, яка проводиться з порушеннями санітарних норм. Про це пише Апостроф, передають Патріоти України.

На знімках видно, що пластикові ящики з хлібом стоять на землі біля входу в магазин поруч зі сміттєвою урною. Також повідомляється, що щодня вантажники тягнуть ящики від авто до магазину металевими гаками через зупинку.

"А як там добитися чогось, якщо люди там вважають це нормою", "Так ось чому у нього такий смак", "Я б не став його їсти, навіть якщо б він там секунду постояв. Це неповага до споживачів, ставити хліб поруч зі смітником і потім його продавати ", - пишуть користувачі мережі в коментарях.

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...