Хіти тижня. У Туреччині після конфлікту з поліцією агресивний росіянин опинився у лікарні (фото, відео)

За інформацією поліції, на момент затримання громадянин РФ, який перебував в стані наркотичного сп'яніння, впав і втратив свідомість від удару головою об підлогу.

Російський турист Владислав Раджа був госпіталізований у важкому стані після конфлікту з поліцейським в турецькій Анталії. Про це повідомила газета Hurriyet, передають Патріоти України.

За інформацією видання, інцидент стався 17 серпня в одному з торгових центрів курортного міста, коли поліцейський у цивільному вирішив перевірити підозрілу групу з чотирьох чоловіків, які перераховували велику суму готівкою.

На прохання пред'явити документи Раджа вдарив поліцейського головою в обличчя і розсік йому брову. На місце інциденту прибули інші силовики, які заарештували туристів з Росії.

За інформацією поліції, на момент затримання Раджа, який перебував в стані наркотичного сп'яніння, впав і втратив свідомість від удару головою об підлогу.

В результаті і російський турист, і потерпілий поліцейський були доставлені в лікарню.

Пізніше один із затриманих розповів, що перераховував гроші сумою приблизно в два мільйони рублів, бо розраховував купити на них машину. Він також поскаржився на побиття співробітниками поліції.

Зараз правоохоронці ведуть розслідування події - вивчають записи відеокамер і опитують свідків.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...