Хіти тижня. У Туреччині російських туристів жорстоко побив персонал готелю (фото, відео)

Одній з росіянок розбили ніс, її хлопцю проломили битою голову.

Росіянина жорстоко побили у Туреччині. Фото: znak.com.

В одному з готелів Туреччини росіян жорстоко побив персонал готелю. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Інцидент стався у ніч на 24 вересня. За версією жителя Верхньої Пишми Микити Зудова, він разом зі своєю дівчиною та друзями прийшли в хол готелю проводити своїх знайомих. Заодно відпочиваючі вирішили написати скаргу на дії бармена, який нібито погано обслуговував росіян.

"Туристи з Росії могли годину чекати келих пива біля бару. Один раз на наших очах бармен грубо обслуговував російських дівчат. Прямо говорив їм, що росіяни — стрьомна нація і всі російські дівчата легкодоступні, а мужики — вічно п'яне бидло. Позиція у персоналу така", - розповів росіянин.

Повідомляється, що скарга туристів призвела до їх бійки з персоналом готелю. Після бійки постраждалих відвезли до лікарні, а пізніше у поліцейський відділок. Росіяни заявляють, що через деякий час в готель пустили тільки дівчат. Туристів виселили в готель простіше і вони завчасно повернулися додому.Відео бійки опубліковано в YouTube.

Обережно! Відео містить жорстокі сцени!

За словами директора готелю, туристи з Росії були сильно п'яні в день конфлікту, вели себе агресивно й самі нападали на персонал. Тепер Зудов і його друзі вимагають повного відшкодування вартості путівок від туроператора.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...