Хіти тижня. У відомого російського актора, що підтримує агресію Кремля, виявили серйозну недугу

У Олександра Панкратова-Чорного виявили серйозне захворювання, яке може привести до втрати рухливості пальців руки.

Олександр Панкратов-Чорний. Фото: соцмережі.

Відомий радянський і російський актор Олександр Панкратов-Чорний екстрено потрапив до лікарні. В одному із медзакладів Москви йому найближчим часом мають зробити хірургічну операцію. Про це повідомляє один із російських пропагандистських телеканалів, передають Патріоти України.

Зазначається, що у Панкратова-Чорного виявили серйозне захворювання, яке може привести до втрати рухливості пальців руки. Так, під час цієї недуги сухожилля втрачають свою еластичність і коротшають. За легкої форми захворювання людина не може до кінця розігнути пальці рук, а вже, коли хвороба почне прогресувати, є ризик повної нерухомості цих частин тіла.

За інформацією журналістів, існують методи лікування цього захворювання без хірургічного втручання, але зараз лікарі вирішили, що все ж буде краще провести операцію. Додамо, Олександр Панкратов-Чорний прославився ролями у таких стрічках, як "Жорстокий романс", "Зимовий вечір у Гаграх", "Ширлі-Мирлі" та у фільмі Одеської кіностудії "Зефір у шоколаді".

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...