Хіти тижня. У ЗСУ стався новий скандал із тиловим офіцером: Комбат громив казарму та матюкався (відео 12+)

Віктор Зеленін розкидав речі резервістів та нецензурно лаявся на адресу усіх присутніх, у тому числі - старших за віком.

У ЗСУ новий скандал із тиловими офіцерами. Ілюстрація: соцмережі.

У казармі резервістів навчального центру «Десна» (Чернігівська область) командир батальйону влаштував погром і кричав матами на старших за віком. Як чутно на відео, голос за кадром говорить, що до цього комбат кидав автомат, а резервістів називав «додіками», передають Патріоти України.

Після цього на відео показали самого військового - він продовжив громити казарму і розкидати особисті речі з криками і матами. У назві відео не було вказано ім'я військового, а тільки прізвище. Людину з таким прізвищем знайшли на сайті декларування: це Зеленін Віктор, він з в / ч В0946 «Десна». У декларації за 2016 рік його посаду вказана як командир батареї. Ймовірно, це саме він вчинив погром.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...