Хіти тижня. Українку визнали найкрасивішою жінкою світу

​На міжнародному конкурсі краси для заміжніх "Місіс Всесвіт-2017", який проходить у ПАР, українка з Черкас Юліана Короченцева отримала особливий титул.

Українка завоювала титул найкрасивішої жінки ВсесвітуПро це конкурсанка від України написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Дорогі друзі! Перші новини з конкурсної програми "Міс Всесвіт-2017"! Сьогодні на офіційній церемонії вручення спеціальних титулів мене визнали найкрасивішою жінкою Всесвіту! Титул "woman Mrs. Universe Mrs. BEAUTIFUL WOMEN" журі вручили українці!" – пише учасниця конкурсу.

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...

Готуватися до гіршого? У Раді заявили, що відключень світла в Україні не уникнути

субота, 27 квітень 2024, 11:49

Росія ракетними ударами по український енергосистемі вивела з ладу 6000 МВт, а це означає, що в Україні доведеться повертатись до графіків обмеження електропостачання. Про це в етері "Еспресо" заявив народний депутат України Олексій Кучеренко, передают...