Хіти тижня. Українська письменниця висловила зневагу до Юрія Луценка

Лариса Ніцой заявила, що аж ніяк не пишається очільником Генеральної прокуратури України.

Лариса Ніцой. Фото: 112 Україна.

Українцям слід обирати нову владу, притім обирати слід достойних, щоб поміняти тих, хто нині є при владі. Про це в ефірі програми Voxpopuli на телеканалі ZIK заявила письменниця Лариса Ніцой, передають Патріоти України.

Гостя програми, коментуючи запитання щодо її моральної оцінки Генеральному прокурору України Юрію Луценку з огляду на низку його об’єктів нерухомості та дороговартісні строї його дружини, а також з огляду на порушення провадження проти «автомайданівців», які закидали яйцями нардепа Олега Барну, заявила, що аж ніяк не пишається очільником Генеральної прокуратури України.

«Ця влада не є моєю владою, і, відповідно, Генеральний прокурор, який є членом цієї команди, теж не належить до тих генеральних прокурорів, яких би я поважала», – наголосила Лариса Ніцой. На її думку, слід обирати нову владу, притім обирати слід достойних, щоб поміняти тих, хто нині є при владі.

Гостя програми напередодні Нового року дала пораду, як українцям позбутися «комплексу жертви». «Може, хвалити себе? Кожного ранку вставати і казати: я гарний, я розумний. І це зовсім не соромно», – вважає письменниця.

Лариса Ніцой також наголосила, що вона виступає за гармонійне існування українського народу на своїй землі. «Як німці існують у німецькому середовищі у Німеччині, італійці – в Італії, англійці – в Англії, а українці нехай спокійно, гармонійно існують в українському середовищі в Україні», – зазначила письменниця.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...