Хіти тижня. Українці знають те, що забуває більшість інших європейців, - американський журналіст

Після матеріалів про Україну в західній пресі здається, що громадяни цієї країни розбиті на два табори: нацисти і прокремлівські путіністи.

Адріан Боненбергер

Про це у своєму блозі пише американський журналіст і колишній військовий Адріан Боненбергер, передають Патріоти України.

"Я живу в Києві. У трьох кварталах від моєї квартири ліниво тече Дніпро. У цьому місті я зустрів десятки красивих, доброзичливих, патріотичних українців.

Блискучі художники, поети з палаючими очима, письменники-алкоголіки і журналісти-хрестоносці змішуються із захисниками прозорості і борцями проти корупції, що мріють побудувати натхненне суспільство з нуля.

Енергія тут неймовірна, вона виходить далеко за межі того, що зустрічається у відносно зручних містах, таких як Нью-Йорк, Вашингтон, Париж, Берлін і Лондон. Пізні нічні вечірки, які підживлюються випивкою, нікотином, кофеїном і пристрастю, тут звичні.

Пиво – дешеве, метро – дешеве, автобуси – дешеві, свіжі овочі і фрукти – дешеві, прогулянки у парку вечорами – безкоштовні.

Київ – незвичайне місце для письменника, такого ніде в світі більше немає.

І над цим всім нависає загроза руйнування з боку Росії і революції популістів. Можливо, тому люди живуть так яскраво, щоб насолодитися життям без двозначності й страху.

Українці знають те, що забуває більшість інших європейців: наскільки це все дорогоцінне, як нам пощастило, що ми тут."

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...